Una família fantàstica

El grup Malalletra clausura l’edició 2023 del Festival 42. “Una actuació de cloenda que no hauria pogut ser més encertada, festiva i atrevida, i que ha fet aixecar culs de les cadires i embogir al públic com si Pink Floyd, The Beatles o els mateixos Oasis o Sopa de Cabra haguessin vingut al Festival 42. I és que, des del primer concert que van fer a la llibreria ONA aquest darrer Sant Jordi, el grup no ha deixat de millorar, tant musical com escènicament. Si més no, l’actuació que han fet aquest migdia a la Sala 2 ha comportat una declaració d’amor generalitzada envers aquest grup d’escriptors i de personatges tan polifacètics i brillant. Un concert, en última instància, del qual m’agradaria destacar els solos de Salvador Macip amb la guitarra, la veu angelical d’Esteve Plantada cantant “Don’t Look Back In Anger”, la posada en escena estil Gregor Samsa de Ferran Grau, i el bonrotllisme del “Johnny B. Goode” cantat a quatre veus. Fantàstic!”

Crònica de la tercera edició del Festival 42 a Núvol, per Naia Terra