Manel, pizza per pa amb tomàquet

Ja sigui per qüestions d’atzar o per gentilesa de l’organització, el Primavera Sound sempre guarda sorpreses memorables. Si el divendres era l’actuació de Los Planetas al menut escenari de Sony Club PS14 –davant d’uns quants centenars de persones que amb prou feines podien sentir les cançons–, aquest dissabte la sorpresa era Manel, programats a dos quarts de deu del vespre al Heinecken Hidden Stage, gràcies a la indispocisió de Macauly Culkin, actor de record infantil i vida descarrilada que lidera els Pizza Underground. Ja ho enunciava Guillem Gisbert al principi de l’actuació i en anglès, per si de cas hi havia algun despistat: “He is not Macauly Culkin“, assenyalant en Martí Maymó. “Thank you very much“. (continua)

Link: Manel, pizza per pa amb tomàquet