Jordi Pagès: «M’agrada el que surt fora dels marges»

Pintor, actor de la troupe de l’Albert Serra, lector, observador, inquiet. Jordi Pagès no té aturador. De projecte en projecte, de l’espurna poètica a la creació d’imatges molt suggerents, confessa que, per sort, no té temps de parar, i que pateix “una borratxera d’exposicions”, tal com demostra que, gairebé sense proposar-s’ho, tingui projectes lligats fins a l’any 2015. Tots ells, però, amb el batec comú d’un diàleg apassionat amb els versos i amb els poetes. “Vaig començar a teixir el fil de la meva obra amb la poesia amb Le Hasard de Mallarmé, fa uns anys. Em va interessar molt pels cal·ligrames i, sobretot, perquè va trencar un munt de convencions a la seva època”. A partir d’aquí, fruit de la inspiració que li van provocar els versos el gran autor francès, Jordi Pagès comença una estreta i fructífera relació creativa amb la poesia.

Link: Jordi Pagès: «M’agrada el que surt fora dels marges»