Els Nens Eutròfics. Punt i seguit

Cinc anys, dos discos, més de cinquanta actuacions. El dia 15 de març de 2008, Els Nens Eutròfics vam fer el nostre primer concert a l’Heliogàbal. I aquí, al mateix lloc, és on aquest dissabte, dia 13 de juliol de 2013, celebrarem el darrer concert del grup amb la formació original. Amb els cinc del patíbul, amb els mateixos insensats que vam decidir, temps enrere, agafar carretera i manta, fer cançons i passar-nos-ho molt bé. No tingueu cap dubte que, si alguna cosa hem aconseguit en tot aquest temps, és precisament això: passar-nos-ho molt, molt bé. Els Nens Eutròfics ‘En Conill’ serà un concert molt especial. En Marc comença una nova aventura. Però al sarró ens quedem estones irrepetibles, unes baquetes frenètiques i un art enorme com a il·lustrador.   

Els Nens Eutròfics ‘En Conill’, dissabte 13 de juliol a les 22 hores a l’Heliogàbal, carrer de Ramon y Cajal 80, Barcelona