Una gran boda de cinema funcionarial

L’obsessió vampírica de Hollywood per cruspir-se remakes torna a fer parada i fonda en aquesta The Big Wedding, la versió de la pel·lícula francesa Mon frère se Marie (2006), passada per la trituradora del show business i engolida per l’afany compulsiu de la indústria a la recerca d’alguna idea, sigui quina sigui. Tenim història i, oh!, tenim boda. Les instruccions són fàcils per assegurar els mínims exigibles: algun gag sorprenent, una aventura amable d’embolics paternofilials, diàlegs més que dignes, tenir el sexe al cap i, sobretot, una ració doble d’actors de contrastada solvència i veterania (Robert DeNiro, Susan Sarandon, Diane Keaton i Robin Williams, que escombren qualsevol espurna destacable del discutible càsting de joves). El resultat, totalment funcionarial. Tot a lloc, tot ben posat, tot correcte. Res que pugui dir que The Big Wedding no és divertida. Res que diverteixi per sobre de qualsevol expectativa.