Terrícola s’estrena en públic

Després d’uns dies voltant per la xarxa i fent soroll, Terrícola s’estrena en públic aquest dissabte a les set de la tarda, a la llibreria la Gralla de Granollers. Hi haurà plaquettes, els editors poc entenimentats, els tres poetes magnífics, convidats d’excepció i moltes ganes d’escampar versos. Entre en Carles Hac Mor, la Meritxell Nus, en Jordi Valls, en Lluís Calvo, la Laia Noguera i un servidor intentarem explicar què és Terrícola, quina ànima hi batega, per què neix i què la fa ser tal com és. Versos que s’escampen, que romanen i que també tenen vida més enllà de la lectura, si el lector ho vol. Es planten, i brollen. Oh! Heu de venir! (i demà diumenge, de vermut poètic a Ca la Samsona, Manresa).  

Podeu llegir la notícia del ‘naixement’ aquí: Granollers viu el naixement de Terrícola, una nova editorial de poesia en català