Terrícola ja és aquí!

Ja som aquí. Després de temps de voler-ho, de donar-hi voltes, de pensar-hi, d’imaginar-ho, ja ha nascut Terrícola, una editorial petita i compromesa que vol editar poesia. Una editorial de proximitat que vol escampar-se. Una editorial que aposta per oferir bona lletra i bons versos amb un disseny acurat, senzill i sostenible. Infinitesimal és la primera col·lecció que mostrem, una col·lecció de plaquettes que es planten i floreixen (literalment: el paper conté llavors i, si se segueixen correctament les instruccions, en surten margarides), amb tres primers noms de luxe: Carles Hac Mor, Jordi Valls i Meritxell Nus. Tots ells, ells tres, han escrit poemes i hi han vessat il·lusions i ganes. Un privilegi i una tria que configura el millor inici possible. A més, cada exemplar de les tres primeres plaquettes porta el logo de Terrícola estampat a mà per la parella d’editors insensats, Laia Noguera i un servidor. Un projecte que no s’entén sense l’alegria, la saviesa i la dedicació dels dos dissenyadors -quin luxe!-: Núria Vila i Albert Grébol i, tampoc, sense la complicitat de poetes, amics i lectors. Sí, ja ha nascut Terrícola

Si voleu, podeu seguir-ne el dia a dia aquí. Que la llavor de la poesia escampi arreu!