La Fàbrica de les Arts, un espai «sense equivalent a Europa»

Teresa Llobet Illa (Granollers, 1959), directora de Roca Umbert, confessa que tenia una sola premissa al cap quan li van encarregar la direcció de la Fàbrica de les Arts: “tenir l’antena ben desplegada”. Amb aquest bon desig va començar l’aventura i així diu que s’enfronta, encara, al dia a dia d’una feina que li agrada i on vol seguir tenint les mateixes ganes d’escoltar de sempre. La trajectòria al capdavant de la gestió de l’Associació Cultural de Granollers es va convertir en el millor aval per tal d’esdevenir el cap visible de la Fàbrica de les Arts, a Roca Umbert, un dels espais que més recels i controvèrsies ha creat entre la ciutadania degut a una indefinició fefaent i a no tenir un rumb fix. Però, tal com confessa la pròpia Teresa, la grandesa del projecte és precisament aquí: en la virtut d’adaptar-se i “de saber rectificar el camí traçat”.  

Llegeix l’article complet de l’entrevista amb Teresa Llobet