Adrià Freijo: «M’agradaria viure de la dramatúrgia i dirigir el meu teatre»

Aquesta entrevista no ensenya moltes de les coses que de debò haurien de ser visibles i que la concisió d’un moment fan tan difícil d’ensenyar. Són aquelles coses que són fora d’objectiu, que es belluguen i que diuen molt més que les paraules. Potser per això a l’Adrià Freijo Guirado (Granollers, 1992) li agrada, i tant, el teatre. Tot ell és pur teatre, tot ell sencer. S’escriu a sobre, inventa mons sense adonar-se’n, porta clavada ben endins la dèria d’explicar coses. Per això, potser, sempre sempre té ganes de comunicar-se i de no perdre el somriure. I això que, a casa, no existeix cap antecedent en la matèria. “M’agrada escriure i dirigir teatre, més que no pas actuar. Escriure em ve de sempre, és innat i gaudeixo moltíssim”. I és el primer que penses quan el tens davant i pots parlar-hi. Aquest proper dimecres, dia 19 de setembre, representarà Velando a Julio al Teatre de Ponent, una obra que interpreta, que ha escrit i que també ha dirigit.  

Llegeix l’article complet aquí