Imma Marín: «La competició crea defenses contra la frustració»

A l’Imma Marín li agrada el joc. El gaudeix, l’assaboreix i el necessita. Però no m’entengueu malament. La seva dèria no va cap a la perdició, perquè d’aquesta passió n’ha fet el seu ofici. L’Imma és tota una experta en jocs, joguines i educació en el temps de lleure. Fundadora i directora de Marinva, entre d’altres càrrecs i ocupacions, també és autora de diversos articles i llibres sobre el joc com eina educativa, sobre els jocs populars i el valor educatiu del fet de jugar. A tot això li hem d’afegir que, aquest any, ha estat l’encarregada de tutelar el procés de reflexió que es va obrir al final de la darrera festa major per veure com s’havien d’enfocar les noves bases del jurat. A l’Imma Marín li va la marxa.  

Llegeix l’article complet a NacióGranollers.cat