David Bassa: «Cada vegada es controla i coacciona més el discurs informatiu»

“Hi ha molta feina a fer”, em diu. Potser és per això que en David Bassa (Granollers, 1971) no para. Articulista de ploma inquieta a diferents mitjans, actualment en David és part activa del programa Àgora de TV3 i president del Grup Barnils, des d’on s’impulsa l’Anuari Mèdia.cat, tota una referència en el periodisme d’informació rigorós del país. Aquest passat 3 de maig es va presentar la segona edició de l’Anuari, una edició que presenta quinze reportatges en profunditat sobre quinze temàtiques que durant l’any 2011 han estat silenciades pels mitjans de comunicació dels Països Catalans. “Aquest any tornem a exposar públicament alguns dels temes més silenciats informativament, com torna a ser el cas de la monarquia. És sorprenent que quan es parla de frau fiscal no surtin coses com que la germana del Rei, la infanta Pilar de Borbó, té una SICAV, o la vinculació que hi ha entre els bancs catalans i l’armament i les guerres”.

Llegeix aquí l’article complet