Juna Albert: «Si no féssim servir l’hemisferi dret del cervell no captaríem la bellesa»

Quantes vegades deureu haver sentit que teniu desaprofitat el potencial del vostre cervell? Un munt. Però no deixa de ser veritat, malgrat tot el munt de tòpics repetits, que el nostre cervell és un gran desconegut. I d’això parlo amb la Juna Albert. De com podem aprofitar el màxim de recursos per evitar el fracàs, de com les emocions entren en joc en la majoria de decisions de la nostra vida i de com n’és de necessari el llenguatge de l’hemisferi dret del cervell. Sense fre, una darrera l’altra, les paraules que em diu la Juna Albert van posant a lloc una idea de la vida i van mostrant-me una actitud d’èxit carregada de positivisme. Acaba de publicar ¡Sicroniza tu vida! (Ediciones B) i aquesta és la història d’un petit èxit. “Li vaig enviar un exemplar a una agent literària que, sense jo saber-ho aleshores, és la mateixa de l’Àlex Rovira. Se’l va llegir i em va dir que hi creia molt, que li havia encantat i que miraria de moure’l. El va presentar a unes quantes editorials i una ja el volia als dos dies. Em diu que no cal precipitar-se, que encara podem anar més lluny. Als vuit dies, Ediciones B em va presentar una oferta”.
Llegeix l’article complet