Fe Fernández: «Aquest país necessita més lectors»

L’Espolsada és una llibreria especial. I la Fe Fernàndez, per força, també ha de ser-ho. La Cambra del Llibre ja la va guardonar amb un premi que reconeixia la seva emprenedoria en un sector difícil, el dels llibres. Però la Fe és d’aquelles que estimen l’ofici, que valora la gent que sent aquesta dèria tan estranya de gaudir d’un llibre, de remenar-lo, d’olorar-lo, de tocar-lo, de llegir-lo. Amb cura i dedicació, ha pogut celebrar els 5 anys de vida de L’Espolsada llibres. I l’ocasió, en els temps que corren, es mereixia un esdeveniment d’alçada, ple d’amics, de lectors, de llibres i de compromís. El darrer divendres, la llibreria es va omplir d’un munt de gent i de cares que volien acompanyar la Fe, tal com han fet en tot aquest temps d’aventura i èxits. 

Llegeix l’article complet