Anna Ballbona: «Quan més treballes, més t’adones que es tracta de seguir treballant»

Tot i que cap dels dos no hem estat gaire impuntuals, ens disculpem mútuament per un retard gairebé inexistent. Potser perquè no hi ha temps per perdre, o potser perquè fa temps que busco l’Anna Ballbona (Montmeló, 1980) i tinc ganes de parlar amb ella, amb calma, de les coses que fa. El bar del Teatre de La Garriga és, sens dubte, un lloc propici per poder conversar, per posar en comú nous projectes i camins. Però em queda clar que a l’Anna Ballbona de temps no n’hi sobra. Periodista, escriptora, poeta, curiosa i també futbolera. A banda del seu horari laboral, escriu articles d’opinió cada divendres al El Punt Avui i El 9 Nou, articles sobre futbol a El 9 esportiu i la secció Oros són trumfos al Presència. Em diu que li encanten els reptes, que tot n’és ple, i que gaudeix d’aquesta multiplicitat d’espais i de temes en el camp de l’opinió periodística.

Llegeix l’article complet