Ramon Gasch: «En Joan Martí és l’Alatriste català»

En Ramon Gasch (Santa Maria de Palautordera, 1950) no para de tenir idees, un dels béns més preuats que existeixen. A raig, cada dia, compulsivament. Idees, arguments, històries, personatges que podrien ser part d’alguna novel·la d’èxit, qui sap. “Desenvolupo diverses idees a la vegada. Un dels llibres que tinc i que no arribaré a publicar mai és les 101 idees per escriure un llibre”, em diu amb un somriure, però molt seriosament. En Ramon no para. És empresari, enginyer, pintor i escriptor de nit. “Escric sempre d’onze a dues, i em llevo a les set”. Sembla que tingui pressa, però és que té moltes coses a dir. Amb la seva tercera novel·la, Bon cop de falç!, escrita a quatre mans amb l’Andreu González, ha guanyat el premi de novel·la històrica Néstor Luján.  

Llegeix l’article complet